Лазовић: Очекује нас реализација озбиљних пројеката до краја године 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Лазовић: Очекује нас реализација озбиљних пројеката до краја године
Trenutno na sajtu: 377       |       Podeli:
12.05.2020 | 0 коментар(а)



Ивањица - ОШ „Кирило Савић” у Осоници добиће сасвим ново уређено игралиште са свим
Реализацију озбиљних пројеката до краја године најављује први човек ивањичке општине Зоран Лазовић, Фото: ГЗС

неопходним мобилијаром намењеним пре свега ученицима школе, каже први човек ивањичке општине Зоран Лазовић.

“Игралиште се асфалтира, сређује се паркинг уређење, постављају се кошеви, голови, ограда, као и зеленило које ће оплеменити простор намењен пре свега младима. Ово је село које може да се поноси са великим бројем деце и надам се да ће изгледом игралишта  бити задовољни" , каже Зоран Лазовић председник општине Ивањица.

Он се осврнуо на пројекте који су реализовани и на оне који ће бити завршени до краја календарске године. Комплетна реконструкција крака Улице Друге пролетерке бригаде као и замена 350 метара каблова високог напона вредна 18 милиона динара биће реализована у ивањичком насељу Црњево у току ове године" , каже за ГЗС председник општине Ивањица Зоран Лазовић.

“Реконструкција Црњевачког моста вредна 30 милиона динара је реализована, а пред техничким пријемом је новоизграђени дечији вртић од хиљаду квадрата за потребе 120 деце, пројекат вредан 102 милиона динара”. У ОШ „Кирило Савић” у Црњеву урађено је комплетно партерно уређење, игралишта и мобилијар, у вредности од 25 милиона динара",  навео је Лазовић.

Пројектом Уређење водотокова другог реда средства од 123,5 милиона динара биће искоришћена управо за уређење водотокова другог реда, а од ових средстава за уређење безименог потока у Оточкој улици у Црњеву опредељено је 17 милиона динара, каже први човек ивањичке општине.







PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica zoran lazovic predsdnik opstine

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.926.527 посета
Тренутно на сајту: 377 посетилац(a)