Вирус тражи паре 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Вирус тражи паре
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
10.01.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Комори јавних извршитеља у Београду недавно се обратио већи број чланова

и странака с податком да су им на електронске адресе стигле поруке пошиљаоца office@adriadoo.com где је у прилогу закачено обавештење од јавног извршитеља који се представља као „Приватни извршитељ Иван Азљековић” и као своју адресу навео поштански број 106/17 11000 Београд, доноси Политика у штампаном издању.

О овом случају Комора је обавестила надлежну службу Министарства унутрашњих послова, наводећи да је реч о вирусу за извлачење пара.

-Провером смо утврдили, као неспорно, да не постоји члан Коморе, јавни извршитељ под наведеним именом и презименом. Нисмо добили изворни мејл пошиљаоца али смо дошли до сазнања да се ради о вирусу који се активира кад се отвори прилог електронске поште. Зато смо и јавним саопштењем упозорили да се ради о вирусу и да, уколико неко добије такав мејл, не отвара поруку већ је одмах избрише из свих фасицикли у мејлбоксу – каже за „Политику” Магдалена Новаковић, генерални секретар Коморе извршитеља у Београду.

Познати чачански адвокат Желимир Јеремић указао нам је да су и неки чачански браниоци били мета интернер гусара и ево шта стоји у порукама наводног Азељковића, које је добила и отворила једна адвокатица у Чачку. Ту се наводи да он преузима дуговање „настало пред `АИК банком` АД Крагујевац”, после чега следи обавештење уз позив на предмет 763/2015. који се каобајаги води пред том банком:

„Утврђују се трошкови извршног поступка настали пред извршитељем у износу од 17.864,98 динара. Одређује се спровођење извршења одређеног решењем Основног суда у Београду И – 171/2017 од 1.4.2017. године преносом средстава у износу од 86.000 динара са законском затезном каматом, 11.100 динара на име трошкова извршења насталих пред судом, 1.863,44 динара на име трошкова парничног поступка и 17.864,98 динара на име трошкова извршног поступка. Налаже се Народној банци Србије да са рачуна извршног дужника пренесе средства на наменски рачун код `АИК банке` Крагујевац”.

Уз све то, наведени су бројеви предмета и рачуна за уплату новца, иако жена никад у животу није кристила услуге „АИК банке” у Крагујевцу нити отуда добила рачун или опомену.

Политика, Г. Оташевић

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.362.637 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)