Успех се не прашта: ко би да руши Тодоровића? 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Успех се не прашта: ко би да руши Тодоровића?
Trenutno na sajtu: 1332       |       Podeli:
11.07.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Нема сумње да је Милун Тодоровић у великој мери задобио поверење грађана Чачка

и да се једна струја СНС - а уплашила јачањем поверења бирача према њему. Најављено отварање великих фабрика забетонираће статус Тодоровића коме у огромном делу припадају заслуге за довођење инвеститора.

Све чешће, они који су сумњали да је постављен на место градоначелника, признају да се ради о часном и способном човеку чији рад, ево на пола мандата, добија прве велике резултате. Уколико заиста у Чачку ускоро буде запослено 1.000 људи како је обећао, биће то резултат који и највећи политички противници неће моћи да негирају. Наравно да то није довољно, али након распада чачанске индустрије и десетине хиљада незапослених, ово је корак од седам миља.

То је очигледно забринуло неке који се баве манипулисањем одборницима манипулисањем одборницима, којима су дали мандате да би чували своја леђа а не да би ови радили у интересу грађана. Све се провлачи још из времена када је др Радојевић био први човек ГрО СНС - а.

Према проценама појединаца у овој странци, тој струји припада седморо одборника. Међутим, и ти су у недоумици, јер је велико питање да ли би то угрозило владајућу већину. На крају велика је вероватноћа да би група грађана др Александра Радојевића у таквој ситуацији пружила подршку Тодоровићу, тако да то ипак не би значајније уздрмало тренутну владајућу гарнитуру.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.978.011 посета
Тренутно на сајту: 1332 посетилац(a)