Спортска делегација општине Пожега у посети колегама из Пријепоља 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Спортска делегација општине Пожега у посети колегама из Пријепоља
Trenutno na sajtu: 264       |       Podeli:
27.03.2021 | 0 коментар(а)



Пожега, Пријепоље - Делегација општине Пожега коју су чинили члан општинског већа задужен за спорт Бранко Симовић, председник Спортског

савеза општине Пожега Дејан Вукотић и представник Савеза за школски спорт Раде Девеџић, боравила је у посети општини Пријепоље.Том приликом су вођени разговори са представницима Пријепољске општине о сарадњи у области спорта са акцентом на организацију Спортских игара младих (СИМ).

Делегацију су дочекали Изудин Шантић, председник скупштине општине Пријепоље, члан општинског већа задужен за спорт Зоран Деспотовић,председник спортског савеза Пријепоље Сеад Ровчанин и координатор за школски спорт Златиборског округа Бранислав Дивац.

– Састанак је био изузетно значајан, јер је то била прилика да се размене искуства са општином Пријепоље која је већ била организатор Спортских игара младих. Ове године ће СИМ бити организоване другачије него до сада. Савез за школски спорт Србије је преузео организацију регионалног такмичења у шест спортова и то тенису, стоном тенису, рукомету, одбојци (дечаци), одбојци на песку и шаху. У овим спортовима ће се организовати четири регионална такмичења и то у Новом Саду, Врању, Бору и Пожеги. У Ваљеву ће се малишани надметати у тенису, док ће се у Крагујевацу такмичити у одбојци на песку. Победници регионалних такмичења пласираће се на државно финале које ће се одржати на Копаонику, Брзећу и Златибору – наведено је на фејсбук страници општине Пријепоље.

Што се тиче осталих такмичења у организацији СИМ-а кошарци, атлетици, фудбалу, игри између две ватре и женској одбојци остаје као и до сада, градска такмичења, регионална па државно такмичење.

ГЗС/ ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


delegacija sport pozega prijepolje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.795.850 посета
Тренутно на сајту: 264 посетилац(a)