Почео едукативни програм АРЛЕММ-а за више од стотину деце 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Почео едукативни програм АРЛЕММ-а за више од стотину деце
Trenutno na sajtu: 601       |       Podeli:
27.07.2020 | 0 коментар(а)



Ариље – У Ариљу је данас у дигиталном формату почео едукативни програм манифестације

АРЛЕММ 2020 у коме ће учестовати више од стотину деце из свих делова Србије и дијаспоре, захваљујући мобилном интернету Теленор мреже.

Под стручним вођењем истакнутих професора, полазници ће свакодневно током наредних седам дана, усавршавати знања и вештине из екологије, сликарства, вајарства, креативног писања и уметности импровизације у класичној и џез музици.

Индивидуалну дигиталну наставу водиће истакнути педагози виолине, флауте, клавира и виолончела, међу којима су Милутин Младеновић, Наталија Младеновић, Марина Ненадовић, Милица и Драгутин Младеновић.

Деца из Ариља, која могу да учествују у радионицама путем интернета, на поклон ће добити кућице за птице, саднице стабала и материјале за сликарске радионице, како би што креативније провели лето. Радионице ће водити еколог Зоран Раковић, кантауторка Катарина Пејак, песник Петар Матовић и академски сликар Александар Митровић.

Фото: АРЛЕММ

АРЛЕММ је званично почео 14. јула концертима на Цветном тргу у Београду и отварањем интерактивне мултимедијалне изложбе „АРЛЕММ-Уметнички караван“, аутора Милице Ђорђевић и Немање Ђорђевића, коју посетиоци могу да погледају до 2. августа.

Манифестација АРЛЕММ се већ 11 година реализује уз подршку Министарства културе и информисања, Општине и Библиотеке Ариље, СОКОЈ-а, Extreme intimo, Теленор фондације и бројних донатора и љубитеља уметности.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


arilje arlem ozbiljna muzika

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.099.992 посета
Тренутно на сајту: 602 посетилац(a)