„Кавим” преузео комплетан превоз на подручју Краљева 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
„Кавим” преузео комплетан превоз на подручју Краљева
Trenutno na sajtu: 325       |       Podeli:
03.02.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - Од 1. јануара ове године комплетан градски и приградски превоз на територији Града Краљева,
Фото:ГЗС/Миланко Даниловић

уместо дотадашњег превозника „Вуловић транспорт “ из Крагујевца, обавља конзорцијум превозника на чијем је челу израелска фирма ,,Кавим“.

„Након што је Републичка комисија за заштиту права у поступцима јавних набавки одбила жалбу превозник  „Транс продукт плус“ из Београда као неосновану,вредновали смо осталих пет понуда и на основу свестране анализе Скупштина града је закључила да је најбоља понуда дошла од конзорцијума који чине: Аутопревоз д.о.о Чачак,као носилац  групације превозника, затим Кавим Рашка а.д., Кавим д.о.о. Врање и ПУБ интернационал д.о.о. Краљево који је понудио цену од 40 динара по километру (без ПДВ-а ), односно 44 динара са ПДВ-ом“,каже Милан Милошевић,ллан Градског већа у Краљеву.

С обзиром да је дотација „Вуловић транспорту“ износила 59 динара по пређеном километру, нижа цена уговорена с новим превозником, омогући ће буџетску уштеду од тридесетак милиона за годину дана при чему треба имати у виду и то да се уговор о јавно-приватном партнерству између Града Краљева и „Кавима“ односи на десет година.

Превоз на свим линијама све бољи

После почетног уходавања у посао, када је било оправданих примедби због кашњења аутобуса на појединим линијама и у граду и на сеоском подручју ,као и неких других проблема,од половине јануара превоз на свим линијама функционише веома добро.

„Нови превозник располаже довољним бројем квлалитетних аутобуса тако да смо задовољни избором .Наравно то наше задовољство је резултат оцена и мишљења корисника услуга и њихова реч је најважнија.Уверени смо да ће убудуће превоз бити још бољи. Аутопревоз Чачак, који је од 2007.године члам међународне Кавим групе,је предузеће с дугом традицијом и квалитетом и поузданошћу као заштитним знаком у пружању услуга, те нам је и то гаранција у погледу наших очекивања од једне вишегодишње сарадње“,истиче већник Милошевић.

 

ГЗС/Миланко Даниловић

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Kraljevo prevoz Kavim

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.474.776 посета
Тренутно на сајту: 326 посетилац(a)