Одрон код Гостуна усмртио једно лице 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Одрон код Гостуна усмртио једно лице
Trenutno na sajtu: 286       |       Podeli:
27.03.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Ноћас, један сат после поноћи, на магистралном путу Пријепоље - Бијело Поље код скретања за Гостун,

дошло је до обрушавања више десетина кубика камена и том приликом настрадао је тридесетдеветогодишњи П. В, рекао је за Глас западне Србије директор Погона „Путева Ужице“ у Пријепољу Сабахудин Козица.

„Стенска маса је прекрила пут у дужини од око 150 метара па је дошло до потпуног прекида саобраћаја. Након увиђаја полиције, магистрала је очишћена а саобраћај је нормализован”, казао је Козица и додао да је у току постављање сигнализације јер је приликом одрона потпуно уништена заштитна ограда на овом делу пута.

Према његовим речима до одрона је дошло највероватније услед отапања снега, али на месту које се не третира као опасно и склоно одроњавању.

Портпарол Здравственог центра Ужице Данијела Васиљевић рекла је у изјави за Глас западне Србије да су екипе пријепољског дома здравља кренуле на терен чим су добиле позив у десет до један.

„На лицу места је нађен човек са видним повредама у пределу главе, и доста је крварио. Лекари су покушали да му укажу помоћ иако он ни тада није био при свести, нити је имао пулс. Одређен је ЕКГ и утврђено је да је пацијент преминуо. По закону смо дужни да пацијента који премине на лицу места одвеземо до прве здравствене установе, што је и учињено”, наводи Васиљевић.

 

Глас западне Србије

ОПШИРНИЈЕ У ВЕСТИМА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ КОЈЕ МОЖЕТЕ ГЛЕДАТИ

ОД 17:00 ЧАСОВА НА ОВОМ ПОРТАЛУ

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.824.873 посета
Тренутно на сајту: 285 посетилац(a)