Већници о програму зимског одржавања путева 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Већници о програму зимског одржавања путева
Trenutno na sajtu: 466       |       Podeli:
10.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник Градског већа Милун Тодоровић сазвао је за сутра седницу овог Извршног органа на којем ће се наћи 24 тачке дневног реда.

Разматраће се Извештај о раду ПУ „Радост” и ПУ „Меје детињство” за 2017/2018 као и давање сагласности на годишњи план за радну годину. Већници ће утврђивати предлог одлуке о давању сагласности на статут Центра за стручно усавршавање, а и одлуке о проглашењу одлуке о увођењу самодоприноса за МЗ Трбушани.
Између осталог на дневном реду ће се наћи и доношење решења о прибављању у јавну својину реконструкцијом водоводне мреже у улицама Златиборској, Балканској, солунској, Радише Поштића и Учитеља Мариновића. Донеће се решење о покретању поступка експропријације на кп. у Прељини и две у Чачку.
Одлучиваће се о прихватању иницијативе за изградњу споменика Жупану Страцимиру у Чачку.

Већници ће одлучивати и о накнади трошкова боравка детета у ПУ чији је оснивач друго правно или физичко лице из буџета града. На дневном реду ће се наћи и решење о давању сагласноти на програм зимског одржавања за предстојећу сезону, као и програм одржавања, заштите и развоја општинских путева, улица и некатегорисаних путева на територији града. Донеће се програм коришћења средстава за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима као и употреби средстава сталне буџетске резерве.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.932.001 посета
Тренутно на сајту: 466 посетилац(a)