Штављанин: ФК „Слатина” прва на табели Моравичке окружне лиге: Управа клуба свесрдно подржава будућност и младост 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Штављанин: ФК „Слатина” прва на табели Моравичке окружне лиге: Управа клуба свесрдно подржава будућност и младост
Trenutno na sajtu: 735       |       Podeli:
03.05.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Верни навијачи и пријатељи ФК „Слатина”, организовали су васкршњу прославу за фудбалере тог тима,

јер како кажу младост овог тима то заслужује, с обзиром на то да се налази на самом врху табеле Окружне моравичке лиге, испред другопласираног Пухова са шест бодова предности.

Милош Урошевић, председник ФК „Слатина”, фото: ГЗС

Милош Урошевић, председник ФК „Слатина”, казао је за Глас западне Србије да овај тим има тенденцију да иде у виши ранг у Западно моравску лигу, те се сигурним корацима гази ка том циљу.

Подмладак ФК „Слатина”, фото: Марија Лукић

„Овај клуб је доживео огроман преокрет у свом функционисању у позитивном смислу, јер је много младих људи, како из Слатине, тако и из околних места узело учешће да помогне овом тиму како би напредовао и стао на ноге. Ка Слатини гравитира око седам, осам села и овај клуб је постао свратиште за младе”, рекао је Драган Штављанин, одборник скупштине града Чачка.

Подмладак ФК „Слатина”, фото: Марија Лукић

Штављанин је истакао да се ФК „Слатина” бори да упадне у зонски ранг такмичења, а с обзиром на тренутни убедљив успех на табели, захваљујући подмладку који је тренутно у тиму то ће се брзо и остварити, као и да се деца склоне са улице од разних потенцијалних порока.

„Важно је поменути да су захваљујући Милуну Тодоровићу и граду Чачку, многи сеоски клубови и опстали, јер град значајно помаже спорт. Наиме, поређења ради 2015. године, клубови у рангу Моравичког округа добијали су 130 000 динара годишње, а данас је тај износ више од 350 000”, појаснио је Штављанин.

ФК „Слатина”, фото: Марија Лукић

Он је додао да је прошле године Слатина добила од града косачицу и не само Слатина и остали клубови добијају донације од града, а то је свакако спас за сеоске клубове.


„Као одборник скупштине града Чачка, своје одборничке дневнице преусмеравам ФК „Слатина”, и то радим од срца, много ми је важно кад видим малдост како се бори на терену. Радимо на томе да наредн године ископамо бунар, како би имали трајно решење за наводњавање нашег терена”, закључио је Штављанин.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


fk slatina milos urosevic dragan stavljanin

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.023.701 посета
Тренутно на сајту: 736 посетилац(a)