Ковачевић: Апел грађанима да не пале ватру на отвореном 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša             

 
Ковачевић: Апел грађанима да не пале ватру на отвореном
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
22.03.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник Општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић рекао је на данашњој конференцији за новинаре да је у току

јучерашњег дана на територији наше општине било 7 пожара на отвореном.

„То значи да су наши грађани палили врзине и стрњике. Апелујем на све људе који обрађују земљу, који се баве пољопривредом да никако не доводе систем у овакву ситуацију, то је иначе забрањено, али у овој ситуацији то је преоптерећење, јер наша ватрогасна јединица поред свих осталих обавеза које сада име не може то да постигне. Јуче је 7 пута морала да интервенише. Овакво понашање ћемо најстрожије кажњавати“, рекао је Ковачевић.

Он је додао да је јуче формиран још један штаб „Волонтери 65+“ у коме је и начелник Ватрогасно спасилачке јединице и начелник МУП, те да је сада примарно да се изборимо са ситуацијом која нам прети због заразе корона вирусом, тако да су сада сви ресурси усмерени у том правцу.

„Ватрогасци ће ставити своја возила на располагање како би се најстаријима на кућну адресу доставили лекови и храна, а не да имамо 7 интервенција због нечијег неодговорног понашања. То је превише и за мирнодопске услове“, закључио је председник општине.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.821.103 посета
Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)