Асфалтирање три улице на међи Ариља и МЗ Вране 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Асфалтирање три улице на међи Ариља и МЗ Вране
Trenutno na sajtu: 401       |       Podeli:
03.11.2022 | 0 коментар(а)



Ариље - Три улице које се налазе на извесној међи Ариља и МЗ Вране, Његошева, Дучићева и Ариље 13



чија укупна вредност инвестиције износи око 10 милиона динара, рекао је Предраг Маслар, председник општине Ариље.

„Учинили смо све да се ове стамбене куће и људи који овде живе добију асфалт, јер нису имали никакве прилазе, имали су земљани пут. Вредност инвестиције на овој међи је више од 10 милиона динара и ово је значајна инвестиција за грађане који живе у овом делу града. Овде постоји неколико значајних привредника, али пре свега предуслов да се још више насели овај део града и да се отвори још више предузећа који су значајни за нашу општину”, казао је Маслар.

Предраг Маслар, председник општине Ариље, фото: ГЗС

Поред изградње ових улица у МЗ Вране ради се пуном паром и на још једном путном правцу.

„У МЗ Вране ради се такозвани Јанковића поток, а вредност је преко 4 000 000 динара, а у плану је до краја године одради још и путни правац у Жиравама, негде око 8 600 000, и улица Јована Дучића око 1 300 000. Ово је значајан део града, и због тога су таква улагања ове године”, појаснио је он.

Асфалтирање три улице на међи МЗ Ариље и Вране, фото: ГЗС

Председник општине Ариље истакао је значајну подршку и грађанства које је узело учешће и значајно подржало ову инвестицију.

„Морам да истакнем да је значајну помоћ приликом ове инвестиције дало и локално становништво које гравитира овим улицама, дали су свој допринос у куповини стубова за расвету и светиљке, што је нама као општини много значило. Комплетну инвестицију ових улица, финансира општина Ариље, док остатак инвестиција, једним делом учествује и грађанство.

Асфалтирање три улице на међи МЗ Ариље и Вране, фото: ГЗС

Асфалтирањем и реконструкцијом ове три улице Општина Ариље ће значајно допринети да становништву у том делу буде значајно олакшано функционисање.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ASFALTIRANJE PREDRAG MASLAR

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.385.651 посета
Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)