СНС: Наша рука узалуд пружена 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС: Наша рука узалуд пружена
Trenutno na sajtu: 347       |       Podeli:
21.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Последња изјава за медије др Александра Радојевића, лекара који би по вокацији требало да

буде хуманиста и брине о здрављу људи, доводи у сумњу колико се он у својим јавним наступима придржава Хипократове заклетве и да ли је достојан да обавља посао којим се бави, ни једног тренутка не доводећи у сумњу његову стручност, већ морални кредибилитет, сматрају чачански напредњаци.

У саопштењу за јавност ове партије каже се да је Радојевић од раније познат као неко ко воли да критикује и пљује по колегама, али је својом недавном изјавом на конференцији за новинаре превршио сваку меру.

“Њему изгледа није битно што је неко са 2 – 3 килограма папира снажно погођен у главу, у пределу ока, нити су му битни налази троје његових колега. Изгледа да се он од лекара лако претвара у политичара и придружује оркестрираној тврдњи као се, тобоже, 5. јула у сали Скупштине града није десило ништа страшно. Не дај Боже да је било ко из владајуће коалиције дигао руку на кога из опозиције, то би у најмању руку био повод за револуцију. Овако, то што се неко понео крајње дивљачки и неконтролисано, није никакав проблем, а појединци као да жале што председник Скупштине Игор Трифуновић није теже повређен. Да није носио наочаре, питање је какве би повреде претрпело његово око, али то Радојевићу и њему сличнима није важно.

У низу изјава опозиционих лидера, изнетих на синхронизовано одржаним конференцијама за новинаре, истиче се како је текст новог Пословника о раду противзаконит и противуставан, позивајући се на одредбе које су дословно и буквално пренете из претходног пословника, који је на снази био девет година и нико се није сетио да га оспори. Лаж је да су усвојеним изменама укинутабило каква стечена права и слободе одборницима, већ су неке ствари прецизиране, конкретизоване и покушано је да се избегне могућност константне опструкције рада локалног парламента, што је једини и искључиви циљ чачанске опозиције, која нити има програм нити има идеје да било шта покрене у позитивном смеру. Уосталом, први инвеститори у град Чачак доведени су управо у време претходне власти, када је у њој партиципирала Српска напредна странка, пре тога ни један.

Када је реч о апелу да се Пословник о раду усвоји консензусом, они који су учествовали у преговорима са опозицијом на ту тему, могли су се на првом кораку уверити да је то немогућа мисија, пошто су предлози Двери били све само не конструктивни. Са тиме су се генерално сложили представници Нове Србије и ГГ “За напреднији Чачак”, са којима је постигнут какав – такав договор и чији су предлози били прихваћени, али са Александром Танасковићемније било могуће постићи договор ни око чега”, стоји у саопштењу Градског одбора СНС у Чачку.

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.461.125 посета
Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)