Звуци трубе са позорнице Центра за културу најављују 57. Драгачевски сабор трубача 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Звуци трубе са позорнице Центра за културу најављују 57. Драгачевски сабор трубача
Trenutno na sajtu: 378       |       Podeli:
08.08.2017 | 0 коментар(а)



Гуча - Драгачевски сабор трубача, 57. по реду почиње сутра. Иако ће званично саборска застава бити

подигнута у четвртак у 11 часова, у среду, 9. августа на позорници Центра за културу посетиоце Сабора очекује права трубачка посластица.

У 20 часова на позорници Центра за културу одржаће се полуфинално такмичење сениорских трубачких оркестара. Четири оркестра ће се борити за место у финалном такмичењу које је предвиђено за суботу, 12. августа у 20 часова.

Већ у 21 час, предвиђен је концрет младог и талентованог Марка Глигоријевића који је побрао највеће симпатије публике, зато и не чуди што му је додељена награда Прва труба публике на 56. Сабору.

Марко Глигоријевић, фото: Центар за културу

Од 22 часа, посетиоци ће имати прилику да уживају у културно - уметничком програму. У њему су учешће узели Раде Јоровић који ће певати уз трубачку подршку оркестра „Драгачевске трубе“ из Гуче, а ту је и певачка груша „Српска шајкача“ из Пухова.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.139.688 посета
Тренутно на сајту: 378 посетилац(a)