ТО Пријепоље на Балканској асоцијацији хотелијера, следеће представљање на сајму у Новом Саду 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
ТО Пријепоље на Балканској асоцијацији хотелијера, следеће представљање на сајму у Новом Саду
Trenutno na sajtu: 389       |       Podeli:
01.10.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Осам локалних туристичких организација под покровитељством Туристичке организације Србије
Понуда ТО Пријепоље, фото: ГЗС

боравило је у Бугарској на годишњој конференцији Балканске асоцијације хотелијера. Ова манифестација одржава се 15 година за редом, а основна је у Охриду и обухвата Бугарску, Републику Северну Македонију, Србију, Босну и Херцеговивну, Албанију и Црну Гору.

Интерес и циљ организације је да направи јединствени туристички производ, састављен од земаља чланица, који би се понудио Европи и свету. Ове године окупило се велики број учесника. Из Србије је било

Овогодишња манифестација је окупила велики број учесника. Из Србије су ишли представници ТО из Инђије, Горњег Милановца, Пријепоља, Соко Бање, Бољевца, Лесковца, Параћина и Беле Паланке.

Директор ТО Пријепоље Небојша Свичевић

Према речима директора ТО Пријепоље Небојше Свичевића имали су феноменално представљање, а поред предавања и учествовали су и у такмичењу у кулинарству, где су победили такмичари Црне Горе, а Србију су представљани „Краљеви чардаци” угоститељи са Копаоника.

„Имали смо једно лепо предавање на тему развоја руралног туризма на путу свиле то су радиле представници из Бугарске и Румуније. Имали смо веома топао пријем и осећао сам се као да сам поново на просторима бивше Југославије”, рекао је Свичевић.

Туристичка организација Пријепоље представиће своју понуди и на предстојећем Сајму туризма у Новом Саду који се одржава од 3. до 6. октобра.

„С обзиром да је прослава 800 година манастира Милешева померена за наредну годину, цео акценат бацамо на то. Имаћемо веома леп промоматеријал као и монографију. Војвођани су традиционално били везани за наш крај зато што су имали пионирски и омладински развој на Јабуци, а сви нарочито из моје генерације је ту и научила да скија”, казао је Свичевић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.451.371 посета
Тренутно на сајту: 390 посетилац(a)