Запрашивање комараца у петак 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Запрашивање комараца у петак
Trenutno na sajtu: 343       |       Podeli:
24.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Због изузетно неповољних временских прилика протеклих дана и најаве метеоролога да ће нестабилно време,

са кишом и појачаним ветром потрајати, у контакту са руководством "Висана" донета је одлука да се планирана акција запрашивања одраслих форми комараца са земље, планирано за уторак, помери за петак, 28. јуна, у времену од 19 до 22 сата, саопштено је из Р.Ј. „Зоохигијена” која послује у саставу ЈКП „Комуналац”.

Према њиховим речима, у плану је да се запрашивање обави на подручју Парменца и узводно до Међувршја, као и приобаље реке низводно од Прељинске Балуге до Катрге, односно Горичана, али и поједине локације на Љубић кеју и у насељу Прелићи.

Запрашивање ће се обавити препаратима Aqua K-Othrine EW20 (Deltametrin) и Deltasect 1,2 ULV (Deltametrin), па поручују пчеларима да уколико нису у могућности да изместе кошнице из зоне третмана, предузму превентивне мере на заштити пчела.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.383.802 посета
Тренутно на сајту: 344 посетилац(a)