Основна школа у Слатини добила донацију од Министарства правде 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Основна школа у Слатини добила донацију од Министарства правде
Trenutno na sajtu: 257       |       Podeli:
22.05.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Од 445 милиона средстава из опортунитета, Mинистарство правде одобрило је средства у износу више од три милиона динара за Основну школу у Слатини.

Директор Лазар Чикириз, сматра да је квалитет пројекта са којим су аплицирали био пресудан да управо Основна школа из Слатине, једина на територији Чачка, добије новац од Владе Србије.

“Овом донацијом коначно ћемо обновити намештај. Ја сам директор више од двадесет година и само смо од УНИЦЕФА добили донацију са којом смо променили део интеријера, тако да ћемо сад успети у потпуноси да заменимо столице, катедре, ормаре, школске табле. Набавићемо преко јавне набавке, 20 рачунара за наставнике како би се настава још лакше одвијала”, каже Чикириз.

Лазар Чикириз, директор ОШ Слатина, фото: Глас западне Србије

У овој години Основна школа у Слатини слави 150 година постојања, а менаџмент је зацртао многе планове како би ова школа била још опремљнија, а захваљујући помоћи града Чачка за све основце у Слатини улепшано је и двориште.

“Захваљујући помоћи града заменили смо прозоре, сад и фасаду, а направили смо и двориште великог срца. Новац који смо добили требало је да употребимо за екологију и заштиту животне средине и мислим да смо оправдали очекивања”, изјавио је Чикириз.

Фото: Глас западне Србије

Основна школа у Слатини једна је од најопремљенијих школа и нимало не заостаје за школама у граду. Пре пар месеци успостављен је електронски дневник који немају ни много веће школе у овом делу Србије, а у оквиру школе ради и велики број секција на којима ђаци остварају бројне успехе.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.797.654 посета
Тренутно на сајту: 258 посетилац(a)