Карић: Ивањица је српска Швајцарска, а СНС и ПСС - БК ће је учинити још успешнијом 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Карић: Ивањица је српска Швајцарска, а СНС и ПСС - БК ће је учинити још успешнијом
Trenutno na sajtu: 355       |       Podeli:
10.06.2020 | 0 коментар(а)



Ивањица - Народни посланик Драгомир Ј. Карић, заменик председника покрета Снага Србије - БК, посетио је са сарадницима

Ивањицу и том приликом се састао са председником општине Зораном Лазовићем.
У том граду на Моравици ПСС - БК на изборе 21. јуна излази у коалицији са Српском напредном странком.


" Данашњи дан као и сви ови дани у изборној кампањи су врло динамични без обзира на вирус који нас је на неки начин зауставио у многим активностима, превасходно привредним. Нажалост, било је и жртава. И то је најтужније. Али Србија мора да иде даље, да ради, гради, да рађа , рекао је Карић и додао да је Зоран Лазовић, председник општине Ивањица, али пре свега привредник који је преузео једну велику обавезу.

" Својим примером ме је убедио да још увек у Србији постоје људи који желе да допринесу развоју своје општине и своје Србије. Мени импонује кад сретнем човека који одлично зна шта је привреда, који има породичну компанију са својим братом, највећу у овом крају за производњу намештаја. То Покрет Снага Србије - БК на челу са Богољубом Карићем подржава зато што смо и ми сами слично започели бизнис. Највећа политика је заправо економија. Богољуб је давно рекао: "Свако ко запосли бар једног човека - он је херој".
Драгомир Ј. Карић се посебно осврнуо на јаку коалицију коју ПСС - БК има са СНС.

" Радује ме да је Српска напредна странка препознала у Покрету Снага Србије - БК свог стратешког коалиционог партнера још 2008. године. И природно је да смо заједно. На републичком нивоу ПСС - БК има шест кандидата за народне посланике и у потпуности подржава реализацију програма развоја Србије који је иницирао и успешно спроводи председник Србије Александар Вучић. Ми смо ту да све оно што се дешава на републичком нивоу пренесемо и на локални ниво.

Он је рекао да дела увек говоре више од речи, а да су ПСС - БК и породица Карић потврда тога.
"  Ми ћемо се не само као политичка опција, него и као БК група, врло јака и снажна компанија која се налази међу 100 најбољих у свету, потрудити максимално да допринесемо афирмацији Ивањице као изузетног места са одличном инвестиционом климом за све врсте улагања почевши од туризма и пољопривреде па до дрвне индустрије. Једноставно, Ивањица је српска Швајцарска. Зоран Лазовић је реалан човек, говорио је о ономе шта је урађено и ономе шта ће бити урађено. Значи, нема продаје магле и празних прича. Посебно га подржавам кад је рекао: "Ко је бранио свим партијама и политичким опцијама, групама грађана, да од 2000. до 2012. године измене лице Ивањице". То је имао снаге СНС на челу са Александром Вучићем са својим локаним партнерима. У овом бојкоту који пропагирају поједине политичке опције је изражена немоћ и недостатак било какве идеје за развој не само Ивањице него читаве Србије. Позивам све грађане да изађу на локалне и републичке изборе и да дају свој глас онима који граде и који стварно носе будућност за нашу децу.
Председнику општине Зорану Лазовићу Драгомир Ј. Карић је даровао књиге "Си Ђинпинг, снага Кине", коју је написао са братом Богољубом Карићем, и "Богољубову зелену салату".
У делегацији са Драгомиром Ј. Карићем били су Перса Мињовић, председник Извшног одбора Главног одбора ПСС - БК, Слободан Бајић, председник Окружног одбора ПСС - БК за Моравички округ, Славко Бојовић, председник Општинског одбора ПСС - БК Ивањица и Александар Брадић.


 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica karic lazovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.362.447 посета
Тренутно на сајту: 356 посетилац(a)