Радојевић: Да ли је у овој земљи све на продају? 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Радојевић: Да ли је у овој земљи све на продају?
Trenutno na sajtu: 453       |       Podeli:
18.01.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Сматрамо да постоје одређени услови којe би требало да испуњава кандидат за председника Србије и само такав ће добити нашу подршку, изјавио је данас председник Групе грађана "За напреднији Чачак" Александар Радојевић.

"Председик би требало да забрани промоцију незнања, фалсификованих диплома и нестручних кадрова, јер сваки грађанин Републике Србије би требало да буде поносан на своју државу. Председник би требало да буде више присутан у унутрашњости државе, а не да врши своју дужност само у кругу Андрићевог венца, да дође у установе у провинцији, да види шта се тамо дешава и да се бори за равномерни регионални развој", нагласио је Радојевић.

Он истиче да није могуће да једна држава која поседује суверенитет, чека данима да стигну ледоломци из Мађарске, а да је претходно продала своје ледоломце и да нико није помислио да ће можда једног дана да заледе реке.


За две недеље умрло 130 људи

"Од две милијарде евра прикупљеног новца од народа кроз услуге у здраству, истом том народу се врати само две трећине док се остатак троши за друге сврхе", каже Радојевић.

У чачанској болници, како Радојевић истиче, за прве две недеље ове године је умрло 130 људи што је у просеку осморо дневно, а то се у историји чачанског здраства није десило.

"Болница нам је постала козметички салон у смислу да је све мање лекара, медицинских сестара и квалификованог особља. Нови људи се не запошљавају нити има ко да их шаље на специјализацију. Драматично нам фале стручни лекари. Они који раде су под огромним притиском. Баве се тривијалним стварима и пишу извештаје, док чекају да неко други помогне пацијентима", закључио је Радојевић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.289.751 посета
Тренутно на сајту: 454 посетилац(a)