Најбржа Чачанка у пуном сјају 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Најбржа Чачанка у пуном сјају
Trenutno na sajtu: 371       |       Podeli:
21.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Међународни атлетски митинг IV "SERBIAN OPEN INDOR MEETING", који је одржан пре два дана у Београду имао је позитиван карактер.

Поред најбољих српских наступило је доста сјајних и атлетичара из Европе. Ове године једина чачанска атлетичарка која је својим резултатима заслужила позив организатора била је Ивана Илић.
По традицији организатор је у програм митинга уврстио трке перспективних српских млађих јуниорки и јуниора, тако да је на неки начин ова трка била реприза недавно одржаног првенства Србије у трчању на 60 метара.

„Убедљива победа Иване Илић обележена је одличним резултатом, овог пута семафор је показао 7,72 секунде што је нови лични рекорд фантастичне чачанске спринтерке. Каснијим прегледом фотофиниша ипак је додељено званично време лошије три стота дела секунде, што не умањује сјајан резултат и одличну победу.
Морамо напоменути да дугујемо велику захвалност СЦ `Младост` и господину Милошу Стеванићу, који су нам у периоду хладног времена и високог снежног покривача омогућили коришћење хале у Атеници, јер су то били кључни тренинзи у фази припрема за предходна два такмичења”, рекао је Драган Дуканац.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.909.594 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)