Пратите УЖИВО на РИНИ: Премијерка Брнабић данас у посети општини Пожега 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Пратите УЖИВО на РИНИ: Премијерка Брнабић данас у посети општини Пожега
Trenutno na sajtu: 348       |       Podeli:
31.01.2023 | 1 коментар(а)



Пожега - Председница Владе Републике Србије, Ана Брнабић, данас долази у општину Пожега. Директан пренос можете пратити на агенцији РИНА.

Планирано је да премијерка током своје посете обиђе фабрику „Будимка“ и том приликом разговора са корисницима програма „Моја прва плата“. Након тога, планирана је посета Техничкој школи, одељењу за практичну наставу и обилазак новоизграђеног дела школе.

Потом ће председница Владе обићи фабрику „Инмолд“ и део у ком се обавља пракса ученика у оквиру дуалног образовања.

Обиласку фабрика и школе присуствоваће председник Општине Пожега Ђорђе Никитовић, председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж, директорка Канцеларије за дуално образовање Габријела Грујић и директор Националне службе за запошљавање Зоран Мартиновић, додаје се у саопштењу.


Посету пратите на овом линку: https://www.youtube.com/watch?v=qWWNDKiCAVw 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Maja

    Pa zar taj Brnabic nije trebala da obidje zajedno sa Nikitovicem i tu Betondku bazu koja rafi godinu dana i Asfaltnu koju su nam doveli predbkucna vrata da sto pre poumiremo.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.483.094 посета
    Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)