Битка за породилишта, победа и у Прибоју 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Битка за породилишта, победа и у Прибоју
Trenutno na sajtu: 462       |       Podeli:
11.10.2017 | 0 коментар(а)



Прибој - У оквиру акције за опремање породилишта у Србији „Заједно за бебе“, коју су покренули Комерцијална банка и Фонд Б92,



уручена је неопходна опрема породилишту Опште болнице у Прибоју. Опрему вредну 3,5 милиона динара чине ултразвучни апарат са три сонде и два порођајна стола.

Ова акција покренута је 1. јуна 2014. године и прикупила 48,3 милиона динара.

„Акцију смо покренули са циљем да створимо бољи и здравији амбијент за нашу децу и на тај начин се одужимо друштву у коме послујемо. Мислим да смо заједно много постигли, јер је квалитет неге и бриге о здрављу новорођенчади и њихових мајки подигнут на виши ниво“, изјавио је Петар Стефановић, извршни директор за послове са становништвом и нове банкарске технологије Комерцијалне банке.

Председник Управног одбора Фонда Б92 Веран Матић, подсетио је да је донација у Прибоју 15-та у оквиру кампање „Заједно за бебе“.

Фото: Глас западне Србије

„Веома је важно што овом акцијом подједнако водимо рачуна о највећим породилиштима у центрима, као и о породилиштима у мањим градовима која се често заобилазе када је реч о неопходној опреми. До сада смо у овом региону уручили савремену опрему вредну око 135.000 евра, болницама у Ужицу и Пријепољу и Дому здравља у Косјерићу“, изјавио је Матић.

До краја године, у оквиру акције „Заједно за бебе“, биће уручена медицинска опрема Дому здравља у Врњачкој бањи.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.512.073 посета
Тренутно на сајту: 462 посетилац(a)