Чачанске балерине опет међу најбољима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Чачанске балерине опет међу најбољима
Trenutno na sajtu: 512       |       Podeli:
12.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Балетски студио Дома културе ADAGIO AS, који води наставница балета Снежана Аћимовић, остварио је велики успех на такмичењу

Vienna Fest Info Dance у Бечу у Аустрији, одржаном 8.фебруара 2020. године.

Најзапаженији наступ имале су девојчице које похађају и први разред балетске школе Лујо Давичо - одељење у Чачку у класи наставнице Снежане Аћимовић у категорији children/формација/ contemporary ballet са кореографијом Gold Tree, са освојеним првим местом у њиховој категорији.

Фото: балетски студио ADAGIO AS

Веома успешан и запажен наступ имала је и седмогодишња Лена Аћимовић, која је од осам сјајних девојчица заузела друго место у категорији mini/solo/Art.

Наше јуниорке су овај пут на такмичење пошле у некомплетном саставу и у конкуренцији веома озбиљних и вредних играча, освојиле треће место са кореографијом Leader/contemporary /formation.

Фото: балетски студио ADAGIO AS

На такмичењу је било 797 кореографија  и око 2.000 такмичара из Белгије, Чешке, Мађарске, Словачке, Црне Горе, Србије (Београда, Новог Сада, Крагујевца, Ужица, Пожаревца, Зрењанина и Чачка) и других држава.

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ADAGIO AS baletski studio balerine cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.147.804 посета
Тренутно на сајту: 513 посетилац(a)