Општа болница у Чачку добила нову опрему 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Општа болница у Чачку добила нову опрему
Trenutno na sajtu: 582       |       Podeli:
01.02.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - У најтежим данима епидемије, Моцарт спорт је великом акцијим помоћи здравственим установама почео управо у Чачку, донацијом од 10.000 евра.

Директор болнице Мирослав Сретеновић рекао је да су добили рачунарску опрему која ће им много значити и побољшати услове рада ове здравствене установе.

„Веома смо захвални овој друштвеној одговорној компанији на континуираној подршци коју пружа нашој установи и на свим акцијама које организује у нашем граду”, истакао је Мирослав Сретеновић, директор Опште болнице у Чачку.

Претходно, у ову установу достављено је 100 пакета воћа за медицинаре, а подршку на уручењу су им пружили спортисти и тренери из града на Морави. Регионални лидер у области приређивања игара на срећу организовао је и друге акције у Чачку, заједно са кошаркашима и фудбалерима Борца, запослени су делили пакете са основним намирницама и хигијенским средствима за најстарије и најугроженије грађане током ванредног стања.

Респиратори, медицински апарати, финансијска помоћ, кревети за интензивну негу, велика акција поделе витаминских пакета, подршка лекарима и пацијентима... Оно што је у најтежим тренуцима пандемије било најпотребније, компанија Моцарт се трудила да обезбеди кроз низ хуманитарних активности. У 2020. помогла је држави и здравственом систему са милион евра не само у борби против корона вируса. У 2021. настављен је низ донација које побољшавају услове у здравственим установама, а техничка опрема стигла је у Општу болницу у Чачку.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak bolnica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.105.174 посета
Тренутно на сајту: 583 посетилац(a)