Сачекуша у Новој Вароши, претучен одборник 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Сачекуша у Новој Вароши, претучен одборник
Trenutno na sajtu: 526       |       Podeli:
06.10.2017 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Одборник ГГ “Нови људи” у СО Нова Варош Радомир Бато Матовић, претучен је у уторак

3. октобра испред зграде у којој станује. Напад се догодио око 20 часова, а како Матовић тврди напала су га два млађа мушкарца.

“Пришли су ми с леђа и први ударац који сам задобио је био у пределу главе, тако да ми се вид замаглио и нисам био у могућности да јасно разазнам лица те двојице младића”, рекао је за Глас западне Србије Матовић.

Он каже да су га нападачи ударали металном шипком и да је задобио ударце у пределу главе, левог ока и посекотине по рукама.

“Обратио сам се лекару и из Нове Вароши сам упућен на скенер у ужичку болницу,одакле сам санитетом пребачен у Чачак на детаљан преглед јер скенер у Ужицу није био у функцији”, тврди одборник Матовић. Према његовим речима лекари нису утврдили озбиљније повреде.

Мирковић каже да је случај пријавио полицији али како је рекао да не може чак ни да претпостави шта је разлог напада.

“Ни политички, ни пословно ни приватно нисам имао никакве замерке ни са ким, не сећам се да сам са било ким у последњих неколико година разговарао повишеним тоном а камоли да сам се некоме замерио”, тврди он.

Мирковић истиче да верује да ће полиција утврдити разлоге напада и брзо открити починиоце.

 

Глас западне Србије

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.222.277 посета
Тренутно на сајту: 526 посетилац(a)