На Копаонику у петак отварање ноћне стазе, концерт групе Лексингтон 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
На Копаонику у петак отварање ноћне стазе, концерт групе Лексингтон
Trenutno na sajtu: 419       |       Podeli:
11.12.2018 | 0 коментар(а)



Скијалишта Србије и Sky Music организују концерт Лексингтон бенда у петак, 14. децембра 2018. године, од 14.30 часова

на новом концепту забаве „Збрда здола” у Долини спортова у ски центру Копаоник. За загревање и увод у одличну атмосферу биће задужен ДЈ већ од 13.30 часова. 

Након концерта, првим спустом уз визуелни перформанс демо тимова најискуснијих скијаша Скијалишта Србије, Горске службе спасавања и ски школа, ноћна стаза 4б на Панчићу ће званично бити пуштена у рад. Коришћење стазе на дан отварања ће бити бесплатно.

Током другог Ски опенига од 13. до 16. децембра 2018. године ЈП „Скијалишта Србије" одобравају попуст од 30% на цену ски карата. У ски центру Копаоник тренутно ради 6 стаза и 5 жичара, а за петак је у плану пуштање у рад још једне стазе на Крсту, као и жичаре Мали Караман са пратећим стазама 8 и 8а. У припреми су и стаза црвена Дубока и везна стаза ка Дубокој 2, те ако временски услови дозволе, очекује се и њихово пуштање у рад. 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.453.152 посета
Тренутно на сајту: 420 посетилац(a)