Несвакидашња слика из Тополе: Овакву јабуку још нико није видео 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Несвакидашња слика из Тополе: Овакву јабуку још нико није видео
Trenutno na sajtu: 505       |       Podeli:
15.11.2020 | 0 коментар(а)



Топола – Дејан Марковић из Тополе воћарством се бави од дечачких дана. На пространим њивама овај вредни домаћин узгаја актуелне воћне врсте, међу којима је и јабука.

Ових дана, обилазећи своје засаде Марковић је уочио несвакидашњи плод јабуке.

„Имам млад засад јабуке који је сада у четвртој години,  густа садња. На два стабла био је по један плод, када сам  убрао јабуку баш сам се изненадио. Јабука је порасла и сазрела у мрежици која је постављена да би заштитила стабло од глодара, тако да је на плоду остала шара од мреже“, каже за ТопПрес  Дејан Марковић из села Бор, недалеко од Тополе.

Заштитна мрежица сачувала је стабло од глодара а на плоду оставила свој траг. И још једном нас је природа изненадила и доказала да су чуда могућа.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Jabuka topola sara mreza

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.419.475 посета
Тренутно на сајту: 505 посетилац(a)