Тежак удес код Пожеге, једна особа погинула 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Тежак удес код Пожеге, једна особа погинула
Trenutno na sajtu: 735       |       Podeli:
01.08.2019 | 0 коментар(а)



Пожега - М.К. из Косјерића погинуо је ноћас у саобраћајној несрећи у месту Отањ код Пожеге

када се у мотокултиватор којим је управљао закуцао комби за чијим воланом је био М.П. (57) из Пожеге, који је у тим тренуцима био под дејством алкохола, пише Блиц.

Несрећа се догодила око 22.45 на магистралном правцу Пожега – Косјерић кроз Отањ.

Према незваничним сазнањима „Блица“, М.К. из правца Косјерића ка Пожеги возио је мотокултиватор са косачицом који није био осветљен. У једном тренутку њега је сустигао и од позади ударио комби који се кретао у истој коловозној траци. Дошло је до удеса у коме је несрећни Косјерац страдао на лицу места. Да ли је трагедији код Пожеге кумовала и недозвољена брзина комбија утврдиће истрага.

Током ноћи обављен је увиђај, а утврђено је да је М.П. имао 2,3 промила алкохола у крви. Њему је одређено задржавање до 48 сати после којих ће бити предат Вишем јавном тужилаштву у Ужицу уз кривичну пријаву за тешко дело против безбедности саобраћаја.

По налогу тужилаштва данас ће бити урађена одбукција тела М.К.

 

Блиц / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pozega kosjeric saobracajna nesreca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.042.884 посета
Тренутно на сајту: 736 посетилац(a)