Октобарски рекорди посећености на гондоли 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Октобарски рекорди посећености на гондоли
Trenutno na sajtu: 488       |       Podeli:
03.11.2022 | 0 коментар(а)



Чајетина - Голд гондола је у октобру ове године радила само викендима и забележила раст од 40% у односу на исти период претходне године,
Октобарски рекорди посећености на гондоли, Фото: ГЗС

а најпосећенији је био последњи викенд када се гондолом возило преко 4100 путника.
За десет дана михољског лета, Голд гондола је била избор за 16 000 путника који су имали прилику да уживају на свежем ваздуху и другачијем доживљају планине. Поређења ради, прошле године, број путника је био 11 600, а гондола је тада радила 25 дана. Дневни просек овогодишњег октобра био је 4 пута већи него претходне године. Продато је дупло више карата него у истом периоду раније.
Поред живописног планинског амбијента који је путницима инспиративан за фотографисање од скоро су на располагању и нове инстаграмичне тачке које су брзо постале популарне на друштвеним мрежама. Прегршт забавних и друштвено одговорних активности обележило је дивну јесен на гондоли.
Радост и узбуђење обележили су Дечију недељу на гондоли почетком месеца када су основци и предшколци са територије Општине Чајетина на забаван начин боље упознали лепоте свог краја.
Током октобра приређена је екотерапија поводом Месеца борбе против рака дојке поруком да је „жена синоним за храброст“ у сарадњи са ужичким саветовалиштем „Јефимија“, српским форумом против рака дојке „Европа Дона Србија“, удружењем „Жена уз жену“.
„Од велике је важности подршка женама које се боре са раком дојке. Као друштвено одговорно предузеће, које и само промовише здраве стилове живота, савим је природно да удружимо снаге у борби против ове болести савременог доба“, рекла је том приликом Бојана Божанић, директорка ЈП „Голд гондола Златибор“.
Наше предузеће представило је своју понуду, заједно са Туристичком организацијом Златибор, на Међународном сајму скијања Плаце2го у Загребу. На првом сајму оваквог типа Голд гондола се нашла међу више од 70 излагача из Аустрије, Италије, Словеније, Србије, Босне и Херцеговине, Холандије и Хрватске који представљају своја скијалишта,хотеле, ресорте...
ЈП „Голд гондола Златибор“ учествовала је и на првом дигиталном самиту под називом “Дигитал Хуб Јахорина”, који се одржао на Јахорини.
Октобар је био обележен и почетком АБА2 лиге у којој је гондола пружила подршку КК Златибор Голд гондола. Наши златни кошаркаши оправдали су титулу првака у КЛС-у и победили краљевачку Слогу резултатом 87:76 и Подгорицу 91:72.
Међу пословним активностима наши запослени нашли су времена и да се забаве, па смо организовали такмичење у оријентирингу - спортској дисциплини сналажења у простору уз помоћ карте и компаса. Ова активност, за коју су највише заинтересоване фирме у оквиру тим билдинга, од скоро је нова у понуди Голд гондоле.
Месец је завршен у знаку најперспективнијих младих људи на Међународном самиту младих „Отворени свет“ на Златибору који је окупио најбоље студенте из земље и иностранства. Њих 3000 учесника добило је карте са повлашћеним ценама за вожњу Голд гондолом како би са Златибора понели најлепше успомене.
Подсетимо, радови на изградњи надстрешнице код почетне станице би требало да буду завршени до краја године, а предвиђено је да нови објекат буде заштита од атмосферских прилика. Путници ће на једном месту моћи да купе карте и уђу у кабине док ће запосленима значајно бити олакшан рад током зимских месеци. У просторијама код почетне станице планирани су трговинско-угоститељски објекти са сувенирима и спортском опремом.

 

 

 

 

 

ГЗС / Општина Чајетина




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.446.018 посета
Тренутно на сајту: 489 посетилац(a)