Нова Предшколска установа у Чачку: Породица Теофиловић отворила „Чаролију” за 120 малишана 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нова Предшколска установа у Чачку: Породица Теофиловић отворила „Чаролију” за 120 малишана
Trenutno na sajtu: 342       |       Podeli:
22.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - У прелепом амбијенту за малишане, породица Теофиловић је данас званично

отворила нову Предшколску установу у нашем граду, „Чаролија” са смештајним капацитетом за 120 малишана.

Како је, приликом свечаног отварања, истакао власник „Чаролије“ Радош Теофиловић, највеће је задовољство пружити нашим најмлађим суграђанима амбијент и особље који ће им сваки дан учинити радосним.

„Чаролија је значајна за нашу децу, али и за читаву локалну заједницу. Велику захвалност дугујемо Министарству просвете, а посебно Граду Чачку, чији челни људи препознају потребе од круцијалног значаја за друштво”, рекао је Теофиловић, и додао да без рада и труда читаве породице, резултати не би били овако успешни.

Мирослав Петковић помоћник градоначелника Чачак истакао је да ће Град Чачак увек пружати подршку свима који се опредељују за развој и здраво одрастање деце.

„Теофиловићи су пример како једна успешна породица може да створи врхунске услове за малишане Чачка. Савремен и функционалан објекат, изузетни услови, професионалан однос управе и запослених биће нови дом за 120 девојчица и дечака”, рекао је помоћник градоначелника Чачак Мирослав Петковић, који је пресекао свечану врпцу нове Установе и означио званичан почетак њеног рада реченицом "Чаролија може да почне".

 


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak nova predskolska ustanova

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.475.150 посета
Тренутно на сајту: 342 посетилац(a)