У општини Лучани појачан инспекцијиски надзор 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
У општини Лучани појачан инспекцијиски надзор
Trenutno na sajtu: 456       |       Podeli:
05.10.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Имајући у виду погоршање епидемиолошке ситуације на нивоу Србије, као и због учесталог

окупљања грађана на разним светковинама на територији општине Лучани, председник општине у сарадњи са Штабом за ванредне ситуације, подсећа све грађане општине да је у току појачана контрола поштовања превентивних мера, од стране надлежних општинских инспекција.

„У циљу заштите од ширења корона вируса, надлежни општински инспектори, поред редовних контрола раде појачан надзор у поподневним сатима и у дане викенда. Зато упозоравамо све наше грађане и привредне субјекте да поштују мере заштите од епидемије. Инспектори интензивно обилазе све угоститељске објекте, ресторане, трговине, кафиће као и остале субјекте, како радним данима тако и викендом и у касне вечерње сате и за свако кршење превентивних мера предузимаће се законом предвиђене мере. Наш заједнички интерес је несметан рад пословних субјеката уз поштивање свих превентивних мера на сузбијању ширења болести изазване вирусом корона, а с циљем што лакшег превазилажења потешкоћа изазваних пандемијом, наводи председник и командант Штаба за ванредне ситуације, Миливоје Доловић.

Иначе, у општини Лучани забележена су три нова случаја заразе корона вирусом. Један пацијент је на болничком лечењу у Крагујевцу, а друге две новозаражене особе су чланови његове породице.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani inspekcija nadzor korona epidemija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.353.629 посета
Тренутно на сајту: 457 посетилац(a)