Чачански, ужички и горњомилановачки напредњаци осудили нападе на председника Србије и његову породицу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Чачански, ужички и горњомилановачки напредњаци осудили нападе на председника Србије и његову породицу
Trenutno na sajtu: 478       |       Podeli:
27.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак / Горњи Милановац / Ужице – У редакцију Гласа западне Србије стигла су три саопштења градских и општинског

одбора (Чачак, Ужице и Горњи Милановац) у којем се осуђују претње које су упућене председнику Србије Александру Вучићу и његовој породици.

Из повереништва СНС Чачак поручују да је ово најгора претња и увреда која је изречена на рачун председника и његове породице.

„Вероватно ништа болесније и скарадније нисмо могли да прочитамо и видимо ни у најгорим хорор филмовима. Не чуди нимало што је тај хорор дело активисте опозиције, којег уредно на твитеру прате опозициони лидери, али и Ђиласова свеже купљена партија.

И та болесна увреда и претња силовањем "мртвог сина и кљакаве ћерке" председника Србије јесте последица бруталне кампање криминализације читаве породице Александра Вучића коју спроводе Драган Ђилас, Вук Јеремић и Бошко Обрадовић. И овај болесник који је написао ове гадости није много другачији од лидера СзС Жељка Веселиновића који је премијерки пожелео закључавање са обдареним робијашем. Болест је иста, упитању су нијансе. Њихове фрустрације и мржња превазилазе све оквире нормалности и представљају потпуну менталну изопаченост.

Председник Србије Александар Вучић има огромну подршку и поверење пристојне и нормалне Србије, која ће итекако бити у стању да се избори са здраву будућност, у којој за болесне мрзитеље неће бити ни толеранције ни оправдања”, наводи се у саопштењу повереништва СНС Чачак.

Ужички напредњаци истакли су да су увреде и претње на рачун председника Александра Вучића и његове породице апсолутно неприхватљиве, забрињавајуће и здравом разуму необјашњиве.

„Присталице Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Бошка Обрадовића данима упућују бруталне увреде и претње председниковој породици, али овај пут су превазишли себе. Нема оправдања нити довољно доброг разлога да се пожели смрт нечије деце, па све и да је то политички и идеолошки неистомишљеник, а у овом случају човек који је допринео повећању кредибилитета и угледа Србије у међународним односима.

Најоштрије осуђујемо овакав вид насиља и верујемо да ће надлежне државне институције реаговати у складу са својим надлежностима и предузети мере како би санкционисали одговорне”, наводи се у саопштењу ГрО СНС Ужице.

Одборници и функционери СНС у Горњем Милановцу сматрају да је апсолутно неприхватљиво да се у 21. веку, због постојања идеолошких разлика или неслагања са нечијом политиком, прети било коме, а посебно деци председника Републике.

„Уз Александра Вучића и његову породицу данас стоји цела Србија, земља пристојних и поносних људи који не пристају да их нико прогони као плен, који чувају и воле и своју и туђу децу.

Са тим људима „савези“ мржње и разарања немају заједничко – баш ништа.

Позивамо јавност да свој глас дигне против говора мржње, насиља и претњи које су упућене деци председника наше државе, јер тај и такав говор није, нити ће икада бити, слика пристојне и модерне Србије”, каже се у саопштењу ОО СНС Горњи Милановац.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Cacak Uzice Gornji Milanovac naprednjaci Aleksandar Vucic predsednik Srbije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.197.625 посета
Тренутно на сајту: 479 посетилац(a)