Импол Севал обележио 42 године успешног пословања 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Импол Севал обележио 42 године успешног пословања
Trenutno na sajtu: 509       |       Podeli:
27.10.2017 | 0 коментар(а)



Ужице, Севојно - Компанија Импол Севал прославила 42 године успешног пословања, а према речима генералног директора Нинка Тешића

фабрика је од 2002. године до данас инвестирала близу 70 милиона евра у опрему које за последицу има повећање нивоа производње, продуктивности и профита.

Тренд раста и развоја компаније се из годину у годину наставља па тако планирано да се у наредном периоду подигне ниво производње на 80.000 тона, објављеноје на сајтуграда.

Та цифра посебно добија на значају ако се узме у обзир да је у моменту приватизације 2002. године укупна производња била 13.000 тона, а да је она за 2017. годину планирана на 60.000 тона.

Град Ужице је поносан на чињеницу да послују такве компаније као што је Импол Севал.

Фото: Град Ужице

"Када имате компанију која запошљава око 700 људи са просечном нето платом већом од 65.000 динара морате бити поносни и задовољни. Ми као локална самоуправа ћемо чинити све да и у наредном периоду ова али и све друге компаније добију од Ужица ветар у леђа да се даље развијају и расту", истакао је градоначелник Тихомир Петковић.

Сам догађај прославе дана фабрике пратио је пригодан културно-уметнички програм уз учешће КУД Севојно и трубаче Дејана Петровића.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.169.184 посета
Тренутно на сајту: 508 посетилац(a)