Скупштина Синдиката МБ Наменска стала уз Миловановића: Мешетари нам руше фабрику и секу главу директору, нећемо то дозволити 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Скупштина Синдиката МБ Наменска стала уз Миловановића: Мешетари нам руше фабрику и секу главу директору, нећемо то дозволити
Trenutno na sajtu: 472       |       Podeli:
17.06.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Синдикат предузећа „Милан Благојевић - Наменска” упутио је допис локалној самоуправи

у коме тражи да се испита пропуст у протоколу приликом посете председника државе Александра Вучића Лучанима где је, како наводе, не само укаљан образ предузећу већ и директору Радошу Миловановићу. Наиме, Радош Миловановић требао је да се обрати председнику државе приликом последње посете Лучанима и захвали се држави у име привредника за изградњу бедема који је сачувао индустријску зону коју је поплава из 2014. сравнила са земљом. Скупштина Синдиката МБ -Наменска донела је одлуку да се упути допис локалној самоуправи и председнику Србије у којем тражи пријем њихове делегације због како тврде константног напада на директора и фабрику која хлебом храни преко хиљаду запослених радника.

„Председник је посетио Ђераћ и Крстац и направљен је пропуст, да ли намеран или не, али смо допис упутили локалној самоуправи да то испита. Ми имамо индиција и доказе да је намештено да се Милован Миливојевић, чији је син страдао у експлозији фабрике, обрати председнику Вучићу. Миливојевић је из Дљина и није био угрожен поплавом, није било разлога да се он обрати председнику и укаља образ нашем предузећу и Радошу Миловановићу самим иступом и нападом пред медијима”, рекао је Станојло Станишић, председник скупштине Синдиката и заменик председника Синдиката.

Станишић је додао да су затражили и пријем код председника Србије Александра Вучића како би чуо другу страну приче, јер ће данас у 11:00 примити Миливојевића.

„У допису локалној самоуправи смо навели да убудуће не дозвољава тако неке пропусте и да има мало бољу сарадњу са нашим предузећем. Не дозвољавају нам да живимо од свог посла и сталним нападима на фабрику и директора руше предузеће од којег живи хиљаду породица. Не сме се дозволити да се укаља институција као што је предузеће `Милана Благојевића` а ни Радош Миловановић не може било ко бесконачно пљувати и сумњамо да ти напади стижу из одређених опозиционих политичких кругова који користе несрећу да би се домогли фабрике и уништили нам оно што смо генерацијама стварали на челу са директором Миловановићем. Не може се све свалити на леђа човека који је свој живот уградио у ово предузеће ”, каже Станишић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.834.020 посета
Тренутно на сајту: 472 посетилац(a)