СНС: У Чачку немају шта да траже, за 12 година нису урадили километар ауто-пута 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС: У Чачку немају шта да траже, за 12 година нису урадили километар ауто-пута
Trenutno na sajtu: 351       |       Podeli:
28.07.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Формирање опозиционог Савеза за Србију приводи се крају, па је чак објављен и њихов програм за рушење

власти који се састоји од 30 тачака. Повереништва ГрО СНС Чачак одговорило је на покушај укрупњавања уједињења опозиције против СНС. Саопштење преносимо у целоси.

,,Читајући нешто што неки зову "програм" Савеза за Србију, реинкарнације злогласног ДОС-а, можемо доћи до закључка да је то у ствари списак ствари које ДОС није урадио за 12 година своје криминалне власти. Накнадна "памет" Ђиласа, Јеремића и другова Србији није потребна, колико знају и умеју, показали су.

Јер, Косово неће одбранити они за чије време је постало "независно", признато од стране преко 100 држава, они који су изгубили битку пред Међународним судом правде и који су погром 2004. године и паљење српских кућа и манастира посматрали немо.

Такође, о слободи медија не могу да причају они који су, по речима уважене Верице Бараћ, обесмислили постојање медија у Србији. Не могу да причају ни о ваљаности изборног процеса, јер су га они креирали.

Тек не могу да причају о сиромаштву, јер не знају шта значи немати. Знају за милионе евра, јер су то једине цифре са којима баратају. Земљу су оставили пред банкротом, а стотине хиљада грађана без посла, на улици, без хлеба. Сада се још чуде што их ти грађани не подржавају.


У Чачку тек немају шта да траже, јер за Чачак ништа нису учинили. Криминалним приватизацијама помогли су само да и оно мало фирми које су радиле нестану. Нису издрадили километар ауто пута, кроз Чачак су пролазили само када иду на море у Црну Гору. Шалимо се наравно, они ипак преферирају Малдиве и друге егзотичне дестинације.

Сада се ова дружина, састављена од разних фракција Демократске странке, враћа на место злочина. Мисле ако промене назив партије, да их грађани неће препознати. Њих не брине много губитак било којих избора, јер су толико богати да ни сами не знају колико имају. Али, сваки њихов пораз је победа грађана Србије и подсетник за сва злодела која су свом народу за 12 година учинили", наводи се у саопштењу.

Информативна служба повереништва ГрО СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.477.131 посета
Тренутно на сајту: 351 посетилац(a)