Исповест свештенства Архијерејског намесништва пожешко-ариљског и црногорског 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Исповест свештенства Архијерејског намесништва пожешко-ариљског и црногорског
Trenutno na sajtu: 416       |       Podeli:
23.04.2018 | 0 коментар(а)



Свештенство Архијерејског намесништва пожешко-ариљског и црногорског приступило је Светој тајни исповести

у Храму Рођења Пресвете Богородице у Прилипцу у уторак, 17. априла 2018. године, друге недеље по Пасхи, наводи Православна Епархија Жичка.

И ове године, у очинској љубави високопреподобни протосинђел Герман (Авакумовић) исповедио је свештенство упутивши сваком од нас укрепљујућу поуку.

Светом Литургијом началствовао је архијерејски намесник протојереј-ставрофор Ненад Величковић уз саслужење: протојереја Драгана Стевића, јереја Крсте Лазића, јереја Жељка Пантелића, косјерићког ђакона Небојше Вукадиновића и ариљског ђакона Бранка Росића.

Прота Ненад је у беседи поздравио све присутне и заблагодарио Богу што смо се сабрали око трпезе Господње, пожелевши да нам исповест и причешће буду на здравље и спасење.

Данашњи домаћин сабрања је био протонамесник Милан Поповић који је уприличио трпезу љубави и побринуо се да свима буде угодно.

Архијерејски намесник протојереј-ставрофор Ненад Величковић, захвалио је о. Герману на труду што је поред мноштва манастирских обавеза дошао и принео молитве Богу за нас.

Братски састанак је протекао у миру и пријатном разговору.

Извор: Православна Епархија Жичка, Ђакон Бранко Росић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.737.546 посета
Тренутно на сајту: 417 посетилац(a)