ДВЕРИ ПОРУЧУЈУ: БОЈКОТ ИЗБОРА НА КОСМЕТУ УСПЕО 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
ДВЕРИ ПОРУЧУЈУ: БОЈКОТ ИЗБОРА НА КОСМЕТУ УСПЕО
Trenutno na sajtu: 368       |       Podeli:
03.11.2013 | 0 коментар(а)



У нашу редакцију стигло је саопштење покрета Двери, поводом данашњих избора на Косову и Метохији, које преносимо у целости:



Покрет Двери оптужује режим да изазива и измишља инциденте како би забашурила пропаст шиптарских избора и апсолутни успех бојкота на северу Косова и Метохије.

Грађани Србије који живе у медијском мраку треба да знају да једини смисао данашњих шиптарских избора на КиМ, као и комплетног антиуставног Бриселског споразума, да се Србима на северу, слободном делу Косова и Метохије наметне шиптарска власт и тако заокружи тзв. независно Косово и на овом делу Косова и Метохије где Приштина нема никакву власт.

То им никада не би успело да савезнике нису нашли у владајућем режиму Николић-Дачић-Вучић у Београду, који је потписивањем Бриселског споразума пристао на укидање институција државе Србије на Косову и Метохији, остављајући Србе на милост и немилост шиптарском режиму. Да у овом чину издаје српских националних и државних интереса, као и кршењу Устава Србије на КиМ, не би били сами, представници власти у Београду покушали су да утичу на Србе на КиМ да изађу на лажне шиптарске изборе и практично поделе терет издаје са београдским режимом.

Пошто је данас апсолутно успео бојкот избора на северу Косова и Метохије, чиме су Срби јасно послали поруку да одбијају Бриселски споразум и заокруживање друге шиптарске државе на Балкану, посебно на слободном северу КиМ, режим у Београду се нашао у проблему. Како својим менторима у Бриселу и Вашингтону објаснити да нису успели да убеде Србе да изађу на изборе и определе се да живе у тзв. независном Косову?

Пошто ни међународној ни домаћој јавности нису спремни да признају да је победила политика бојкота избора и противљења Бриселском споразуму, властодржци су се определи за прављење инцидената у Косовској Митровици и покушај да за неуспех избора оптуже тзв. десничарске организације, као и толико пута до сада.

Наиме, од раног јутра када су видели да је бојкот апсолутан, режимлије су почеле да прете да ће Шиптари доћи на власт у Косовској Митровици, да мора да се изађе, да неко прети грађанима који желе да изађу, а све време је управо супротно – режимском притиску били су изложени управо грађани Србије на КиМ да морају да изађу на изборе или ће остати без радних места. Пошто им ни тај последњи позив на излазак на изборе није успео, решили су да нађу изговор за пропаст избора.

Лидери Срба са Косова и Метохије већ данима најављују да ће режим када пропадну шиптарски избори изазвати инциденте и оградили се од таквих инцидената који ће бити монтирани. Тако се и догодило: убачене групе под контролом режима у Београду направиле су инцидент да би се тако забашурио успех бојкота избора и победа свих противника Бриселског споразума. Изгледа да су инциденте у Косовској Митровици изазвали исти они који су сличним намештеним инцидентима већ кварили масовне протесте у Београду због хапшења Радована Караџића или проглашења тзв. независног Косова, а који су увек били део режимског сценарија да се заустави српски отпор.

Бошко Обрадовић, члан Старешинства Двери, изјавио је вечерас за радио „Снага народа” да су Срби са КиМ победили владајући режим на данашњим лажним шиптарским изборима и бојкотом одбранили опстанак државе Србије на КиМ: „Бојкот је успео! Срби на КиМ су поново политички фактор. Нико им не може наметнути туђинску власт. Сви ће морати да преговарају са њима: и београдски режим и страни фактор. Као што су пре неколико година барикадама зауставили издају Бориса Тадића, тако су и сада бојкотом шиптарских избора зауставили издају Николића, Дачића и Вучића. Покрет Двери им честита на овој великој победи и храбром држању и остаје уз њих увек и на сваком месту”.

Информативна служба Покрета Двери




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.143.572 посета
Тренутно на сајту: 367 посетилац(a)