Усвојен други ребаланс буџета 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Усвојен други ребаланс буџета
Trenutno na sajtu: 357       |       Podeli:
03.11.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - На скупштини општине Чајетина одборници су упознати са Извештајем о извршењу буџета општине за период

од првих девет месеци ове године.

Остварени приходи и примању су 1.471.553.000,00 односно 65,84 одсто у односу на планиране, док су расходи и издаци за наведени период извршени у укупном износу од 1.177.568.000,00 или 52,68 одсто у односу на планиране. На овој седници усвојена је и Одлука о ребалансу II буџета општине Чајетина за 2018. годину. Укупно утврђени приходи и примања по овом ребалансу износе 2.011.000.000,00 што је за 10,02 одсто мање у односу на претходни ребаланс. Донето је неколико решења о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својини непосредном погодбом физичким и правним лицима, као и Одлука о расписивању јавног огласа за отуђење грађевинског земљишта за неколико парцела на Златибору. Одборници су донели одлуку о прибављању непокретности у јавну својину ради проширења простора за гробље у насељеном месту Трипкова. Донета је одлука о спровођењу јавног конкурса за избор директора КЈП „Златибор“, а разрешени су и именовани нови чланови комисије за отуђење и давање у закуп грађевинског земљишта, због истека мандата.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Cajetina rebalnas skupstina opstine

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.818.465 посета
Тренутно на сајту: 355 посетилац(a)