Победник Драгачевског сабора трубача синоћ свирао у Љубићу против короне 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Победник Драгачевског сабора трубача синоћ свирао у Љубићу против короне
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
18.09.2020 | 1 коментар(а)



Чачак – Трубач Бојан Ристић из Владичиног Хана, који је са својим оркестром двапут побеђивао на Драгачевском сабору у Гучи,
Пријатељи и трубачи на вечери у Љубићу, фото: ГЗС

синоћ је са својим музичарима свирао на једном необичном, пријатељском окупљању у Рацковића ливадама, у чачанском насељу Љубић.

То је било дружење медицинских сестара и лекара из здравствених установа у Чачку који су месецима даноноћно дежурали на својим одељењима, збрињавајући оболеле од вируса корона. Решили су да се мало провеселе после непроспаваних ноћи, да чују добру свирку и заиграју са укућанима, јер живот мора да иде даље.

Није нам било тешко да својим комбијем превалимо велики пут од нашег Хана до Љубића, јер се дивимо свим тим одважним људима који су се пожртвовано борили за здравље својих суграђана у једном изузетно тешком добу – казао јен Бојан Ристић Чара за ГЗС.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ljubic korona truba Bojan Ristic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • stamp

    Znači, sa maskama i na distanci :D



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.141.439 посета
    Тренутно на сајту: 448 посетилац(a)