Утврђен предлог извештаја о извршењу одлуке о буџету града за првих шест месеци ове године 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Утврђен предлог извештаја о извршењу одлуке о буџету града за првих шест месеци ове године
Trenutno na sajtu: 349       |       Podeli:
08.08.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - Чланови Градског већа утврдили су предлог Одлуке о усвајању извештаја о извршењу одлуке о буџету града

за првих шест месеци ове године. У првој половини године укупни приходи и примања од продаје нефинансијске имовине износили су 1,248,134,893 динара илити 46,29% од планираног. На другој страни, укупни расходи и издаци за набавку нефинансијске имовине били су 1,007,157,253 динара, што представља 35,51%, саопштено је на званичном сајту града Ужица.

На овој седници Већа, дате су сагласности на правилник о организацији и систематизацији послова Градске топлане, на измене правилника Водовода и Народне библиотеке, као и на ценовнике Биоктоша и Великог парка. Код Биоктоша, измена ценовника за услуге изношења смећа односи се на сале за издавање које су сада подељене у две групе, до 350 и преко 350 квадратних метара. Велики парк увео је у свој ценовник нове ставке које се односе на издавање фудбалских терена за остале кориснике.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.816.230 посета
Тренутно на сајту: 349 посетилац(a)