Васпитачи, деца и родитељи удружени за Нађин први корак 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Васпитачи, деца и родитељи удружени за Нађин први корак
Trenutno na sajtu: 487       |       Podeli:
31.05.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Да мала Нађа Ђеровић има мноштво пријатеља и оних који желе да помогну,
Фото: ГЗС

показује се из дана у дан. У вртићу Полетарац, који похађа, је данас медијима представљен промо видео, који је направила медијска кућа Глас западне Србије, на иницијативу васпитача, да се широм земље види и чује да је Нађи потребна наша помоћ.

„Нађа је у нашој групи од 2020. године она овде похађа млађу узрасну групу, Балончићи. Од самог почетка смо упознати са Нађином ситуацијом, нисмо ништа хтели да покрећемо, док нисмо сазнали да су родитељи покренули акцију са фондацијом „Буди хуман”, под називом „За Нађин први корак”. Прво су се прикључиле колеге из предшколске установе Моје детињство, затим смо кутију поставили у ходнику нашег вртића, имали смо Ускршњу продајну излозбау где су васпитачи заједно са родитељима и децом правили разне предмете и продавали испред вртића, а узели смо и учешће у Недељном базару, који је био организован на Градском тргу. Све те акције негде су нас подстакле, да све ово можда треба проширити ван граница нашег града, зато је и настао снимак који смо пласирали на сајту наше установе и на страницама на Фејсбуку и Инстаграму , у нади да се прикључи што већи број људи који ће да помогне и надамо се да ћемо успети. Иницијатору за настанак овог снимка били су васпитачи, подршку су нам пружили родитељи, а деца су нам пружила учешће. Морамо се захвалити и медијској кући Глас западне Србије која је снимала и монтирала тај снимак. Надамо се да ћемо подтаћи људе добре воље да помогну нашој другарици да направи свој први корак”, рекла је Слађана Милутиновић васпитачица вртића Полетарац.

Малу Нађу очекује операција у Америци, а за њену реализацију потребна су јако велика новчана средства.

„За вртић имам све похвале и мислим да сви вртићи на целој територији земље треба да се угледају на овај вртић, јер сама та срећа Нађе када долази у вртић је огромна и мислим да ни једна акција, ни једна финансијка помоћ не може бити толико значајна колико је нама само оркужење у ком Нађа одраста. Сама укљученост васпитача, деце и њихових родитеља у овој акцији нам много значи и то је оно што овај вртић чини посебним. Много нам значи оваква подршка јер без њих не бисмо могли даље, оно што нас чека јесте операција у Америци која захтева јако велика новчана средства, тако да свака акција која се порекене за нас је веома значајна. Нажалост, велика цифра је у питању, до сада је било доста акција, али у наредном периоду нас очекује још. Оно што ја могу да кажем јесте да смо сакупили 30 процената од укупне цифре која је потребна. Још увек не знамо који је рок, знамо да је рок за рехабилитацију две године, новац који трошимо за рехабилитације троши се парцијално, а за операцију у Америку чекамо одговор за три, четири недеље и тада ћемо знати који је рок за тај износ”, рекла је Нађина мајка Милица Ђеровић. 

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nadja djerovic pomoc vrtic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.325.155 посета
Тренутно на сајту: 488 посетилац(a)