Јелена, творац најхуманијег огласа у Србији: Старије жене су најбоље и најлепше! 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јелена, творац најхуманијег огласа у Србији: Старије жене су најбоље и најлепше!
Trenutno na sajtu: 346       |       Podeli:
04.05.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Јединствени пословни оглас о коме се и даље прича због необичног садржаја, а све због тога што се њиме не дискриминишу

старије раднице, добио је наставак.

Наиме, послодавац из Ужица Јелена Лукић је пожелела да у свом трговинском објекту запосли жену која има најмање 45 година, уз следеће приоритете: да је фина, културна, да се обраћа са Ви, да зна да барата новим технологијама, да је тимски играч, лојална и да поштује хијерахију.

Међутим, као најзанимљивији делови огласа су се издвојили следећи:

"Да не преврће очима, осим ујутру, кад ставља маскару или контактна сочива", а да ће у случају "да се разболи, од нас неће добити отказ, него килограм лимуна".

А сада је стигао и одговор зашто су се определили за старије жене, који интегрално преносимо са Фејсбук профила особе која је наводно дала оглас за објаву на сајту uziceoglasnatabla.com.

"Оглас је поштен. Жене од 45, 50, 55 су тад најбоље... и најлепше. Знају шта је одговорност, знају шта је лепота живота, већ су довољно на кугли земаљској да знају како је лепо кад те неко поштује... Многе од њих имају децу, а мајчинство смирује сујету, јер више ниси у центру пажње... Млађу нисмо тражили, шта добијемо са њом?" написала је она и нагласила да је она можда лепа, али је и старија.

Како је објаснила, млађој је фокус и даље на себи.

Томе су је научили родитељи, систем. Она још увек жели да се допадне дечку, друштву, да остави утисак. А и није фер, сви траже млађе... У толико домова постоје неке дивне и културне госпође које време проводе уз ТВ, јер се нису снашле у лудом времену, где посао добијаш ако имаш књижицу.

"Док су јој познаници говорили да се учлани у ЈУЛ и добије посао, па макар само чистила хаусторе, већ је био актуелан ДСС. Ако се и учланила у ДСС, већ никуд није могла без књизице ДС-а. И док би нашла просторије ДС-а , схватила је да мора да има књижицу СНС-а. А постоје неки дивни људи који су одолели свему томе", закључила је Лукић.

Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.464.054 посета
Тренутно на сајту: 347 посетилац(a)