Одбор СНС у Пријепољу пред распуштањем због катастрофалних резултата, Привредници: ако СНС не уважава став привредника онда ГГ 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Одбор СНС у Пријепољу пред распуштањем због катастрофалних резултата, Привредници: ако СНС не уважава став привредника онда ГГ
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
05.02.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Општински одбор СНС у Пријепољу буквално је пред распуштањем, како би

ова партија спречила поразни резултат и можда најгори у западној Србији сазнаје ГЗС. Председник ОО СНС Драгољуб Зиндовић одржао је синоћ састанак одбора на којем су се прикупљали потписи за његов опстанак, а фотографије су без икаквог пратећег текста објављене на њиховој званичној фејсбук страници. Међутим, то ће му изгледа мало помоћи јер су против њега и чланови и привредници СНС у граду на Лиму.

,,Знам да су у врху странке свесни тога, и вероватно је питање дана када ће одбор бити распуштен. Тачно је да је потписивано али то су у неку руку само остаци зависних људи од странке. Ипак свима је јасно да је то фарса, а Зиндовић је на тај фазон већ једном прошао пре четри године када га је Селаковић сменио али се притиском вратио. Тада су многи вредни чланови који су могли бити конкуренција позицији скрајнути, одбачени, поједини чак и шиканирани,” каже један од потписника синоћне наводне подршке.

Са друге стране привредници Пријепоља који су подржали СНС на протеклим изборима финансијски и вербално, су категорични.

"Услов су четри особе које морају напустити позиције, иначе смо принуђени да се самоорганизујемо у групу грађана што је бесмислено али преко потребно. Заиста смо пружили и пружамо подршку СНС и председнику Вучићу. Али ако изостане реакција врха негде смо очигледно погрешили. Спорне су само четри особе које нису испуниле очекивања грађана који су масовно дали подршку СНС и које сматрају најодговорнијим за изневерена очекивања грађана. То су браћа Драгољуб и Веско Зиндовић, Небојша Жунић и Мира Бојовић иза које је једино стао врх странке. Остали део одбора сматрамо нашим пријатељима и ниједног тренутка њихове позиције нису угрожене јер нису имали полуге одлучивања. Упутили смо писмо са 50 потписника привредника, ако је то слаб аргумент онда ништа,” каже саговорник чије име је познато редакцији.

 

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje sns privrednici raspad gg

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.812.027 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)