Од среде киша, ветар, хладно и јутарњи мраз 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Од среде киша, ветар, хладно и јутарњи мраз
Trenutno na sajtu: 588       |       Podeli:
29.09.2017 | 0 коментар(а)



Према прогнозама РХМЗ-а, још неко време ћемо уживати у "подношљивим" јесењим температурама.

Већ од средине следеће седмице следе нам кише.

Како се предвиђа, тада ће постојати услови и за појаву јутарњег мраза, а навишим планинским пределимамогло би да буде и снега.

Данас ће бити претежно сунчано, само пре подне на југозападу умерено до потпуно облачно, ујутру понегде са слабом кишом. У Тимочкој Крајини претежно облачно.

Ветар ће бити слаб и умерен источни и југоисточни, у кошавском подручју повремено јак. Јутарња температура од 6 до 12 Ц, највиша дневна од 16 до 20 Ц, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Међутим, према прогнози за наредних седам дана, до понедељка ће бити претежно сунчано, у кошавском подручју уз умерен и јак источни и југоисточни ветар. Ујутру хладно, понегде уз слаб приземни мраз, а максимална температура биће око или мало испод просека.

У уторак наоблачење са кишом са северозапада, а од среде хладније, местимично са кишом, а у високим планинским пределима са снегом.

Тада ће јутарње температуре додатно пасти, показује прогноза AccuWeather и кретаће се испод 10 степени.

Извор: Танјуг, Б92, ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.212.358 посета
Тренутно на сајту: 589 посетилац(a)