Др Радојевић и Јеремић озваничили сардњу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Др Радојевић и Јеремић озваничили сардњу
Trenutno na sajtu: 664       |       Podeli:
08.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Председник ГГ „За напреднији Чачак“ др Александар Радојевић и лидер Народне
Др Александар Радојевић и Вук Јеремић, фото: РИНА

странке Вук Јеремић данас  су се договорили о заједничком деловању  у будућем периоду.

Како је речено на данашњој конференцији за новинаре др Александар Радојевић ће бити повереник Народне странке који има обавезу да припреми изборну, односно оснивачку скупштину ове партије која ће се одржати у наредних месец  дана. Др Радојевић  је нагласио да не зна да ли ће бити на челу градског одбора ове странке у Чачку и да ће се о томе одлучивати на изборима.

Он је такође рекао да ће одлуку о преласку из ГГ у Народну странку донети сваки члан понаособ и да он нема право да утиче ни на кога јер је ГГ формирана као савез слободоумних људи.

Др Александар Радојевић, фото: РИНА

„Група грађана  неће престати да постоји и као таква наставиће да буде део локалног парламента у Чачку све док се не распишу нови избори“, казао је Радојевић и додао да се данашњи састанак може назвати почетком стварања савеза који ће бити дефинисан у наредних месец дана.

„Донели смо одлуку да успоставимо блиску сарадњу са Народном странком коју представља Вук Јеремић и да на тај начин покушамо да направимо фронт који ће у неком периоду бити кадар да организује отпор овим бахатим дахијама и да једнога дана на неким будућим изборима представљамо озбиљног противника који може да пружи отпор“, казао је др Радојевић.

Лидер Народне странке  Вук Јеремић нема дилему да је најјачи кандидат за председника Градског одбора Народне странке у Чачку др Александар Радојевић,  али ће како је рекао,  с обзиром на то да су они организација која баштини демократске вредности, бити спроведена демократска процедура.

Јеремић је казао да је пре годину ипо дана формирана Народна странка која је окупила људе пре свега остварене у својим професијама а спремне и опредељене ка томе да у јавном животу учине нешто више осим за себе и за своју породицу, на бази јасног програма и јасне идеологије и да ће се на тај начин формирати и градски одбор у Чачку.

„Дуго смо мерили и чекали, разговарали смо са свима али смо се на крају определили да уђемо у сарадњу са др Радојевићем и он ће бити повереник Народне странке. Доктор је човек кога у овом крају нема потребе представљати и који је пре свега остварен у својој професији, коме бављење политиком није баш неопходно у животу. Његов професионални учинак не само у чачанској болници је познат и нема потребе да се описује, а њега би сви у Чачку а и шире знали и да се не бави политиком“, закључио је Јеремић.

Вук Јеремић, фото: РИНА

Он је мишљења да ће Народна странка у годинама које долазе постати кључни актер на политичкој сцени  града и округа али и  целе државе и то већ током следећег изборног циклуса.

Лидер Народне странке је истакао да је формирање одбора у Чачку било споро, темељно и опрезно, због значаја самог града и Моравичког округа али и да је веома важна била и његова везаност за град на Морави који је одувек сматрао својим.

„Ја сам шести у лози Јеремића из Јежевице и имам право да Чачак  и Јежевицу доживљавам као своје“, закључио је Јеремић.

Иначе конференцији за новинаре присуствовали су и потпредседници Народне странке Синиша Ковачевић и Мирослав Алексић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


radojevic jeremic saradnja cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.066.035 посета
Тренутно на сајту: 664 посетилац(a)