Несвакидашње представљање - Прелетачевић као Тито 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Несвакидашње представљање - Прелетачевић као Тито
Trenutno na sajtu: 375       |       Podeli:
20.03.2017 | 0 коментар(а)



Председнички кандидат Групе грађана "Љубиша Прелетачевић Бели, Бели - само јако" Лука Максимовић представио се вечерас на јавном сервису

у тону каквом је започео кампању - шаљиво и као пародију на политички систем.

Максимовић је, у улози Прелетачевића, у раније снимљеном видео-материјалу одговарао на бројна питања свог сарадника иза камере, па се тако дотакао тема ММФ-а, статуса Косова и Метохије, финансирања кампање, зашто је ушао у политику...

Његова главна порука, како је неколико пута поновио, јесте да жели да се "овајди", односно да има личну корист, али, како је нагласио, и да новац даје народу, да би, на тај начин, остао 50 година на власти.

"Ја гледам да имам свој лични интерес, али да дам и народу. Суштина је да ћу красти, да ћу се вајдити, али и да ћу дати народу. Тако треба радити и тако смо намирени и ми и они", рекао је Прелетачевић.

Упитан да ли је тачно да га финансира амерички бизнисмен Џорџ Сорос, Прелетачевић је одговори да су добродошли сви они који дају новац.

"Ко да више лове, тај је добродошао. Небитно је ко финансира. Ко је спреман да уложи новац у нешто што је добро, тај је добродошао", рекао је Прелетачевић.

Он је додао и да је добар пријатељ са председницима САД и Русије Доналдом Трампом и Владимиром Путином, и поручио да жели, како је рекао, да буде као некадашњи председник СФРЈ Јоспи Броз Тито, "да помири и исток и запад".

Када је реч о статусу јужне српске покрајине, Прелетачевић је рекао да ће да направи "толико бајну и сјајну причу" да ће Косово, како је рекао, само пожелети да се врати.

"Изволите, можете да се вратите, не само ви, већ и Бугарска, Грчка... Од Мађарске до Грчке да се сви ујединимо", рекао је Прелетачевић, називајући то "Белом осовином".

Прелетачевић се дотакао и односа према Међународном монетарном фонду и нагласио да их треба избацити.

"Не знам ко то држи. Лепо ’оут’, излазиш из земље, а сва лова код ’чике’. Народ зна да је лова код мене, треба ти нешто, дођеш код мене, питаш треба ми за то и то, ја искеширам све из џепа, одем проверим да ли си то урадио и лепо", рекао је Прелетачевић истичући да су банке и кредити непотребни, јер се на овај начин гради и враћа поверење међу људе.

Кандидат Групе градана "Љубиша Прелетачевии, Бели - Само јако" позвао је грађане на крају свог термина на јавном сервису да изађу на изборе и да заокруже број пет, са поруком "Љуби чика, без сикирања".

Извор: Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.451.557 посета
Тренутно на сајту: 376 посетилац(a)