Асфалтирање у Градској општини Севојно 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Асфалтирање у Градској општини Севојно
Trenutno na sajtu: 731       |       Podeli:
03.12.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - На путном правцу Караџића лука асфалтиран је путни правац у дужини од 360 метара,

чиме су настављени овогодишњи радови у Градској општини Севојно.

Фото: Сајт града Ужице

“Урађен је комплетно путни правац, извршено насипање тампона, ваљање, асфалтирање, 5цм је дебљина асфалта и ширина пута 2,5м. Ово је вишегодишњи проблем и жеља мештана да се комплетно уради асфалт, јер суграђани имају овде своја домаћинства, пољопривредне поседе, малине”,каже Никола Максимовић директор ЈП “Ужице развој”.

Максимовић додаје да је предвиђено да се уради око 11 путних праваца, за шта је издвојено 15 милиона динара из директних инвестиција и удруживањем грађана.

“До краја године биће урађена три путна правца и очекујемо да већину средстава утрошимо у овој години, а остатак ће бити завршен на пролеће. У договору са Градском општином Севојно спремамо се и за следећу годину. Оно што је њима најнеопходније везано је за водовод и канализацију, па ћемо ићи у том правцу. Очекујемо почетак радова на замени азбестних цеви у Севојну, односно реконструкцији челичног цевовода”.

Иван Марић председник Градске општине Севојно истиче да ће поред планираних путних праваца бити саниране и ударне рупе на централним улицама у Севојну. Радиће се, како је истакао све док временске прилике то буду дозвољавале, а све што не буде завршено биће урађено са почетком наредне грађевинске сезоне.


Милош Караџић који живи у овом делу Севојна додаје да њима овај пут значи много, како због прилаза кућама, тако и због пољопривредних радова које обављају.

Како се ових дана креира буџет за наредну годину планирају се и средства за радове у Градској општини Севојно. Завршава се пројекта документација везано за пасарелу, а ускоро стиже и употребна дозвола за новоизграђену Спортску халу.

 

 

ГЗС/Град Ужице




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice sevojno put asfaltiranje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.041.045 посета
Тренутно на сајту: 731 посетилац(a)