Напредњаци предали листу у Драгачеву 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Напредњаци предали листу у Драгачеву
Trenutno na sajtu: 310       |       Podeli:
17.02.2022 | 0 коментар(а)



Лучани - Српска напредна странка је предала у Лучаним,а по овлашћењу председника Србије Александра Вучића

за коришћење његовог имена, листу општинској Изборној комисији, рекао је Миливоје Доловић први на листи „Александар Вучић, зеједно можемо све". .
„Потребан број грађана који ће подржавти листу је 200, међутим, ми смо предали више од 1000 гласова подршке суграђана. Листа броји 35 кандидата, и на њој се налазе, сигурно могу рећи, најбољи људи нашег Драгачева, почев од економиста, професора, правника, пољопривредника, лекара”, казао је Доловић.

Он је додао да је пружена шанса младим људима и да у односу на листу из 2018. године, сада је 14 нових одборника а да ће онима који се нису нашли на листи бити дата друга шанса у другим телима извршне власти у Општини Лучани.

Миливоје Доловић, први на листи „Александар Вучић, зеједно можемо све"

„Заиста смо се трудили на леп и културан начин да подмладимо нашу листу и да сви заједно у наредном периоду у наредне четири године наставимо да радимо за наше Драгачево. После свих улагања у последње три године, пре свега почев од Владе Републике Србије, подршке председника Александра Вучића, није било тешко скупити 1000 гласова, односно 1000 потпиа подршке. Надамо се да ћемо и у наредне четири године, још више, брже и снажније улагати пре свега у инфраструктуру, у објекте јавне намене, а најпре у подршку рађању. Први на листи „Александар Вучић, зеједно можемо све", друга на листи је Весна Стамболић, а трећа др Зорица Ковачевић. Морам да истакнем да СНС сама излази у Драгачеву без било кога у коалицији", појаснио је он.

Од данас креће кампања у Лучанима и базираће се пре свега на томе да се уђе у свако село, месну заједницу и дом, те да се предочи шта је урађено у претходне три године и представи детаљан план који спреман за наредне четири године.

„Желим срећу свим листама које се буду предале и које ће учествовати на будућим изборима, ми ћемо да се бавимо сами собом и причамо о нашим резултатима и сигурни смо да ће наши људи у Драгачеву то препознати, јер како кажу "Драгачевци су у добру добри, а у злу још гори". Имајући то у виду, мислим да ће нас по добром само памтити. И као што је евидентно грађани су се окупили да на симболичан начин започнемо нашу кампању у Драгачев и у нареднх 45 дана дођемо до сваког човека", закључио је Доловић.

Весна Стамболић друга на листи „Александар Вучић, зеједно можемо све"

Весна Стамболић друга на листи „Александар Вучић, зеједно можемо све" је казала да становници општине Лучанин добро знају и памте шта је све за претходних осам година у овој општини урађено.
„Ми се бавимо собом и својим резултатима, оно што је главни циљ и мото наше странке јесте да градимо бољу, модернију и успешнију Србију, Србију која ће бити понос на Балкану", закључила је Стамболић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.380.021 посета
Тренутно на сајту: 311 посетилац(a)