Слободна зона добила уређен паркинг простор 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Слободна зона добила уређен паркинг простор
Trenutno na sajtu: 331       |       Podeli:
28.11.2018 | 0 коментар(а)



Прибој - Асфалтирањем и постављањем хоризонталне и вертикалне сигнализације окончана

је изградња паркинга персоналних возила у Слободној зони Прибој, наводи се на сајту општине. На тај начин Слободна зона Прибој и корисници зоне, добили су још један инфраструктурни објекат на коришћење.

Паркинг je површине 1850 метара квадратних и располаже са 86 паркинг места, а рађен је према пројекту и са грађевинском дозволом.

Пројекат за паркинг је израдила фирма „Веинжењеринг 021“ из Новог Сада, а сам пројекат и све потребне дозволе финансирала је "Слободна зона" д.о.о.

На конкурс јавне набавке мале вредности ЈН бр 3/18, који је расписала Слободна зона доо, јавило се више понуђача. Тендерска комисија је одабрала извођача „Сложна браћа Зоран и Неле“ доо, огранак „Путеви-Златар“ који је извео радове у износу 3.052.264 динара без ПДВ-а или 3.662.716 са урачунатим ПДВ-ом. Тендер је обухватио припремне радове, асфалтирање, постављање хоризонталне и вертикалне сигнализације.

Инвеститор извођења радова била је Слободна зона Прибој доо преко Општине Прибој.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj slobodna zona parking

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.270.872 посета
Тренутно на сајту: 332 посетилац(a)