Двери Пријепоље: У ЛИДЛ-у за две хиљаде динара и председник општине 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Двери Пријепоље: У ЛИДЛ-у за две хиљаде динара и председник општине
Trenutno na sajtu: 477       |       Podeli:
17.10.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Општински одбор Двери у Пријепољу доставио је медијима саопштење у којем, како тврде,



овај град већ дуже време трпи понижавање у медијском смислу због срамног понашања владајуће коалиције на челу са председником општине Драгољубом Зиндовићем, који је постао хит на интернету.

Хумористичка емисија "Дневњак" - шта све може за две хиљаде динара (3:40 сек) 

"Није ни чудо, јер је први човек Пријепоља у једном шаљивом видео прилогу, процењен на мање од 2000 динара. Познато је да новопридошли страни трговински ланци грађане Србије часте јефтином робом, у чији квалитет многи сумњају, али је симптоматично да је привилегију да се нађе у „акцијској понуди“ добио и један председник опшптине. И то баш из Пријепоља. Не знамо како је „Дневњаков“ аутор у жестокој конкуренцији „омиљених“ напредњачких градоначелника и председника општина изабрао баш Зиндовића, али знамо да су носиоци власти у Пријепољу, у претходне две и по године, дали много повода за подсмех. Тешко их је све набројати на једном месту па их, очигледно, ваља сублимирати у реченици једног скеча. Док се интернет публика са нашег говорног подручја увесељава „ценом“ најважнијег човека у нашем крају дотле грађанима Пријепоља није до шале. После свих непочинстава Драгољуба Зиндовића и његове коалиције, грађани Пријепоља све теже живе, а перспектива је све црња. Чиме је Пријепоље заслужило овакву власт и оваквог председника још не знамо (одговор ће дати историја), али је сигурно да су за негативан контекст у ком су се нашли сви житељи овог лепог градића, најодговорнији, управо, Зиндовић и његова екипа.У развијеним земљама важи препорука: “Припазите на јефтино!“ јер јефтино обично буде слабог квалитета, па може да изазове разне здравствене проблеме. А код нас? Код нас се о здрављу и квалитету понуђене робе одавно не размишља. Посебно не у време избора.

П.С.: Новинар „Дневњака“ нам је остао дужан објашњење какве везе имају трговина и политичке функције у Пријепољу које се освајају на изборима. Можда он има неке дојаве", наводи се у саопштењу ОО Двери Пријепоље, који су доставили и видео клип из хумористичке емисије "Дневњак" у којем се помиње председник општине Пријепоље.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri prijepolje saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.198.244 посета
Тренутно на сајту: 477 посетилац(a)