Пословни сусрети и мини сајам "START UP" компанија на Златару 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Пословни сусрети и мини сајам "START UP" компанија на Златару
Trenutno na sajtu: 338       |       Podeli:
08.10.2017 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Развојна агенција Србије (РАС) реализује пројекат "Подршка развоју приватног

сектора у јужној и југозападној Србији (ПСД)“ у сарадњи са Америчком агенцијом за међународну сарадњу (USAID), мисија у Србији, која финансира пројекат, саопштено је на сајту општине Прибој.

Партнери на пројекту су регионалне развојне агенције: Регионална развојна агенција Златибор, Регионална развојна агенција Санџака-СЕДА, Регионална агенција за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа и Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа (ЦРЈП).

Циљ пројекта је јачање ММСПП у одабраним регионима путем ширег повезивања. Пројекат се бави унапређењем развоја микро, малих и средњих предузећа и предузетништва са циљем повећања продаје, унапређења извоза и креирања нових радних места.

С тим у вези, Развојна агенција Србије (РАС) у партнерству са Регионалном развојном агенцијом Златибор, уз подршку партнерских регионалних развојних агенција, организује "Пословне сусрете и мини сајам старт уп компанија“ на Златару 09.-10. октобра 2017. године.

Сектори који ће бити заступљени на пословним сусретима су: агроиндустрија, лака индустрија и модна индустрија.

Пословни сусрети ће привредницима пружити могућност да директно промовишу своје активности, производе и услуге, успоставе нове пословне контакте и пронађу пословне партнере. Овај догађај је идеална прилика за размену идеја, приступ новим информацијама и проналазак потенцијалних партнера.

Током манифестације биће одржан и мини сајам старт - уп компанија које су подржане од стране пројекта.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.784.514 посета
Тренутно на сајту: 339 посетилац(a)